На всеки се е случвало поне веднъж  в живота си

...
На всеки се е случвало поне веднъж  в живота си
Коментари Харесай

Как преодоляваш разделите според зодиакалния си знак?

На всеки се е случвало най-малко веднъж  в живота си да е имал връзка, която не е била изключително сполучлива и интервалът след края на връзката е бил доста тежък за превъзмогване. Но вместо да насочите цялата си отрицателна сила по негов адрес и да изгорите общите ви фотоси, съветваме ви да употребявате зодиакалните трептения и да продължите напред с минимална драма.
Ето по какъв начин би трябвало да се справите с една раздялата, съгласно зодията която сте:
Овен
При хората от този зодиакален знак нещата по-бързо се развиват, по отношение на при другите зодии. Все отново не би трябвало да се не помни, че присъщото за тях е, че постоянно имат те последната дума. Затова, напряко си кажете и просто го пуснете да си тръгне...но вечно!
Телец
Вие по никакъв начин не обичате измененията, тъй че превъзмогването на края на една връзка ще изисква време при вас. Едва когато откриете ново усещане, чак тогава ще спрете да мислите за него. 
Близнаци
Вашите другари несъмнено ще имат потребност от огромна отмора, откакто се разпадне вашата връзка. Всички са безусловно наясно, че ще обсъждате с подробни елементи всичко за връзката ви седмици наред в груповия чат - само че няма проблем, тъй като това ще е единствения метод да преодолеете по-лесно раздялата. И вашите другари го знаят. За това ще бъдат компактно до вас, през цялото това време.
Рак
Раците поддържат страстите си доста строго, по тази причина просто бъдете себе си! Излизайте всяка вечер с вашите другари, ходете на питейни заведения,а когато се приберете в късните часове, умерено може да си поревете колкото желаете. Но въпреки всичко, вашето засегнато сърце би трябвало да продължи напред.
Лъв
 Пет аргументи, заради които би трябвало да се разделите, в случай че той се съмнява във вас Пет аргументи, заради които би трябвало да се разделите, в случай че той се съмнява във вас
От него получавате единствено трохи внимание, а това е неуважение към вашето време, към вашата обич. Сякаш всяка вечер ходите на пиеса, к...
Вашият най-хубав другар в тази " бойна " конюнктура е шопинг - лечението. Точно в този момент ви е разрешено да напазарувате повечко, тъй че харчете самоуверено. Не забравяйте да си купите и нещо, което да излекува сърцето си. Самите вие!
Дева
За да съумеете да преодолеете най-лесно всичко случило се сред вас и колегата ви, пробвайте се да положите още по-голяма грижа за вашата персона. В името на смяната всичко е разрешено - направете си нова прическа, маникюр, масаж и какво ли още не. Позволено е!
Везни
Имате потребност от същински диалог. Понеже нещата при вас се случват доста бързо, най-вероятно към този момент имате идващ претендент. Уверете се първо, дали сте подготвени за тази нова връзка.
 Зодии, които се обичат, само че рядко остават дружно Зодии, които се обичат, само че рядко остават дружно
Знаете ли какви недостатъци има всяка от зодиите? Астролозите споделят с нас с представител на кое съзвездие не ви е съдено да бъдете заед...
Скорпион
Интензивни в страстите си, на Скорпионите им е нужна терапия с говорене, с цел да схванат къде тъкмо са сбъркали. Така по-лесно ще преодолеят раздялата и ще се настроят елементарно за едни нови преживявания.
Стрелец
За Стрелците предишното е " бита карта " - не ги вълнува доста о това несъмнено прави живота им по-лесен. Ще продължат напред и надали в миналото ще се извърнат даже и за малко обратно. Пътуванията и срещите с нови хора също би им се отразило добре.
Козирог
 Защо се провалят връзките ти съгласно зодията Защо се провалят връзките ти съгласно зодията
Тъжно е, само че е безспорен факт - всеки от нас си има тресчици за дялане, както се споделя. Единственото нещо, което всеки може да направи самичък...
Определено имате потребност от отмора след тежката разлъка и най-много да се фокусирате върху себе си. Много е значимо да отвличате вниманието си - да вземем за пример вложете цялата си сила в построяването на кариера. А когато ви покачат във компанията, благодарете за това на някогашния си /разбира се, нагледно казано/.
Водолей
Всичко след края на връзката ще бъде във ваша изгода, тъй като ще премахнете някогашния си сътрудник от живота ви въобще. Едва ли в миналото бихте си разрешили да мислите за него още веднъж. 
Риби
Когато се съмнявате, ставате мистични. И стартирате да търсите помощ в астрологията, картите и други. Трябва да знаете обаче, че още веднъж ще откриете любовта и ще продължите напред по пътя си. Но с нова и по-истинска обич!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР